Introductie

#FitatLely is naast sporten en goed eten ook goed voor je geest zorgen. Bij het onderdeel Mind gaan we hier mee aan de slag.

Artikelen

Introductie Petra Tuijl

Hoi mijn naam is Petra Tuijl en sinds mei 2021 ben ik op projectbasis werkzaam bij IT-project services als adoptie specialist.

Door persoonlijke interesse vanuit mijn eigen sporten heb ik de afgelopen jaren veel opleiding gevolgd op het gebied van sport, voeding en leefstijl. Als gecertificeerd leefstijl coach deel ik deze kennis door in privétijd een aantal vrouwen te begeleiden naar een gezonder gewicht d.m.v. voeding en krachttraining, gecombineerd met leefstijl interventies. Een super dankbare taak omdat je vaak in 3 weken tijd, middels kleine leefstijl aanpassingen, het energieniveau ziet stijgen.

Vanaf de start van FitatLely volg ik alle initiatieven en activiteiten. Ik ben dan ook trots dat ik nu als FitatLely ambassadeur jou hopelijk mag inspireren om stappen te zetten naar een gezonder en vitaler leven! 

Ik hou zelf, naast uiteraard ons mooie gezin met 3 kinderen, van krachttraining, hardlopen en tennis en ben daarnaast een Hyrox atleet.


Elke vorm van beweging is goed voor je gezondheid

Beweging is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn, zoals het verbeteren van ons fysieke uithoudingsvermogen, het verlagen van stress en het versterken van ons immunsysteem.

In dit artikel worden tips gegeven om voor jezelf een vorm van beweging te kiezen die goed voor je is, maar bovenal een die goed bij je past.


Slaap is belangrijk

Bij de vraag "hoe fit ben jij?" denk je wellicht gelijk aan hoe vaak je sport, je gewicht of wat je eet. Wat vaak wordt vergeten is dat de kwaliteit van je slaap enorm bijdraagt aan fit zijn.

Een goede nachtrust heeft tal van voordelen voor ons lichaam en onze geest. In dit artikel lees je waarom slaap zo belangrijk is en krijg je tips om je eigen nachtrust te verbeteren.

Masterclass

Slaap & persoonlijke effectiviteit

Heeft plaats gevonden op: 16 juni 2022. 

We slapen ongeveer een derde van ons leven, bij elkaar opgeteld zo'n 25 jaar. Gek genoeg weten de meeste mensen toch vrij weinig over slaap. Waarom heb je slaap nodig? En wat gebeurt er nou eigenlijk als je slaapt?

Masterclass slaap.jpg

Gedurende deze masterclass leer je om overdag, tijdens én na het werk, actief te ontspannen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Je leert beter uit te rusten en te herstellen. De combinatie van inzicht in slaapgedrag en de praktische tips creëert meer rust, (zelf)vertrouwen, verbinding en betrokkenheid. Zowel op de werkvloer als privé. Uiteraard is er aan het einde voldoende ruimte voor jouw (persoonlijke) vragen! In de video hieronder vertellen we hier meer over.

Masterclass Slaap - Anouk Puister
Top