Introductie

Bij het onderdeel Body staat fysieke inspanning centraal. Hier vind je een overzicht van de aangeboden trainingen in de Lely Gym en een work out instructie voor trainingen die je zelfs achter je bureau kan uitvoeren!

Trainingsprogramma

Wil jij graag een van de toffe sportlessen volgen in de Lely gym? Kijk dan snel of een van de onderstaande mogelijkheden past in jouw agenda en schrijf je in via de app. See you there!

FitatLely rooster q3 2023 NL.png

Sportlessen

Hier vind je een overzicht van alle trainingen die worden aangeboden in de Lely Gym. Schrijf jezelf nu in via de FitatLely app!

Yoga

De lessen zijn ontspannen en los. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is Yoga niets zweverigs. Yoga leert je de juiste houding aan te nemen, je energie efficiƫnt te gebruiken en dat ook echt te voelen door je volledig te concentreren op ademhaling, balans en kracht. Door tijdens de training het juiste evenwicht van deze elementen te vinden kan je vanuit je eigen (spier)kracht steeds beter je energie verdelen en managen.

Bootcamp

Bootcamp trainingen worden gekenmerkt door het vergroten van je kracht- en uithoudingsvermogen. Hierbij worden kracht- en cardio oefeningen met elkaar afgewisseld, zodat de hartslag omhoog gaat. Door intensiteit van oefeningen en tempo te laten variƫren is deze training toegankelijk voor ieder fitness niveau. Oefeningen worden leuker door van het terrein in de directe omgeving gebruik te maken als trainingsplatform. Doelen: Voorbij je grenzen kijken, uit je comfortzone komen, Vertrouwen geven, Minder stress ervaren en in beweging komen.

Spinning

Spinning lessen blinken uit door de combinatie van fietsen onder het genot van opzwepende muziek. Tijdens een spinning les zal het tempo en de krachtintensiteit worden afgewisseld. Zo dien je op het ene moment meer kracht te leveren op een langzamer tempo (bergopwaarts fietsen), terwijl je op een ander moment juist meer snelheid maakt op een hoger tempo. Daarnaast wordt zittend fietsen afgewisseld met staand fietsen en worden er verschillende handposities gehanteerd om het maximale uit deze workout te halen. Deze trainingen zijn voor elk fitness niveau toegankelijk, je bepaald immers zelf hoe zwaar je de fiets laat bewegen en hoeveel kracht dit kost. Zowel voor de beginnende als voor de gevorderde spinner is dit een uitdagende, maar bovenal energieke training!

Top