Introductie

Wij willen alle Lely collega’s in staat stellen om ‘future fit’ te worden, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen ritme en niveau.

Wat houdt dat in? Dat we een aantal work-outs, sessies en masterclasses beschikbaar stellen waar alle collega’s, zowel nationaal als internationaal, aan mee kunnen doen. Het doel is om je enthousiast te krijgen en te laten genieten van alle initiatieven. Doe je mee? Schrijf je in voor de wekelijkse sessies of de masterclasses.

Ben je enthousiast over ons #FitatLely programma en wil je ons meehelpen om meer collega’s te activeren? Meld je dan aan via de knop!

#ActiveApril

Bedenk een challenge en win een #FitatLely outfit!

Dankzij alle fitte collega’s benoemen we april tot ‘#ActiveApril’ en roepen we jou en jouw team op om samen een challenge te bedenken, deze bij ons aan te melden en kans te maken op een #FitatLely outfit. Check hier even de spelregels en hoe je je aan kunt melden.

Spelregels #ActiveApril

  • Team bestaat uit minimaal 2 Lely collega’s
  • De challenge mag op eigen niveau zijn, maar wees niet bang om jezelf uit te dagen. De challenge mag best challenging zijn ;)
  • Meld je team aan voor 10 april via fit@lely.com
  • Deel een wekelijkse update met tussenstand en een foto met het #FitatLely team
  • De gekozen challenge draagt bij aan de interactie, teamspirit en is motiverend voor alle teamleden om mee te doen

Jullie kiezen de winnaar! Op 29 april mag iedereen stemmen via Instagram. We maken daarna in de eerstvolgende mailing de winnaars bekend. Doe mee en meld je aan!

#FitatLely en a.s.r. Vitality

Doe mee en verdien cadeaus!

#FitatLely en a.s.r. bundelen hun krachten en dat allemaal in jouw voordeel! Lely betaalt het lidmaatschap, jij gaat bewegen en verdient daarmee cadeaus. Hoe leuk is het?

Hoe zit dat dan?

Heel gemakkelijk, druk op de knop ‘’ik doe mee’’  email  a.s.r. Vitality (verzonden op 1 april). Zodra jouw account geactiveerd is en je de app gedownload hebt via de app- of playstore (via de knoppen hieronder) kun je direct aan de slag met bewegen en het verzamelen van Vitality punten.

Deze Vitality punten verzamel je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  1. Het behalen van jouw dagelijkse stappendoel

  2. Een actieve work-out waarmee jouw hartslag stijgt (activity tracker benodigd)

Het aantal stappen dat je op een dag zet synchroniseert - na koppeling - met de stappenteller (Fitbit, Apple Watch of soortgelijks) of de stappenteller op jouw telefoon. Easy as that! Bij een work-out gericht op het verhogen van jouw hartslag is het belangrijk dat je jouw activity tracker aanzet tijdens de activiteit. Het aantal punten dat toegekend wordt hangt af van de duur en de intensiteit van de work-out. Daag je zelf dus vooral uit, want bij een hogere hartslag hoort een hoger aantal punten! Leuk weetje, jouw eerste Vitality punten verdien je direct door het invoeren van jouw resultaten uit de FIT-check afgelopen jaar! Je weet wel, het bezoekje aan de bus.

Behaal je jouw weekdoelen? Dan mag je wekelijks een cadeau uitzoeken in de app, bijvoorbeeld een gratis product van Etos of een €5 cadeaukaart van Intersport of bol.com. Niet meteen iets op het oog? Geen probleem, spaar de cadeaukaarten op en verzilver deze! Benieuwd naar een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden van de a.s.r. Vitality app? Bekijk dan het introductie filmpje hieronder.

Op het YouTube kanaal van a.s.r. Vitality zijn nog veel meer handige instructievideo’s terug te vinden, bijvoorbeeld over het koppelen van jouw activity tracker, het gebruik van de app en het behalen van de Activity punten.

Kom je er niet uit of heb je vragen over jouw deelname, mail dan naar fit@lely.com of benader de helpdesk van a.s.r. Vitality via WhatsApp; 06 5124 8836.

Nog niet overtuigd? Ook onze collega Gerlof en top snowboardster Nicolien Sauerbreij zien de voordelen van deelname aan het #FitatLely programma en de a.s.r. Vitality app, kijk maar!

#FitatLely a.s.r.

De activatievideo van a.s.r. kun je hieronder bekijken.

asr Vitality activatievideo LELY CUT NL mp4

Wekelijkse sessies

Hieronder vind je de wekelijkse sessies. Deze vinden elke week op dezelfde tijd plaats. Deze serie start in de eerste week van april. Alle lessen worden in het Engels gegeven.

Home Work-Out

Maandag, 15:45 - 16:45 (CET)

Afwisseling van kracht- en cardio oefeningen, toegankelijk voor ieder niveau

Ademwerk

Dinsdag, 08.30 - 09.00 (CET)

Verschillende thema's en ademhalingstechnieken om je op weg te helpen naar een verbeterde energiebeheersing

Pilates

Donderdag, 16:30 - 17:15 (CET)

Een effectieve training die spiergroepen versterkt en stretcht tegelijkertijd om een evenwichtig en flexibel lichaam te bereiken.

Masterclasses

Naast de wekelijkse sessies worden ook éénmalige masterclasses georganiseerd. Daarvoor kun je je hieronder inschrijven.

Ademhaling & Herstel

Donderdag 8 april, 11.00 - 12.00 uur (CET)

Ademhaling is een van de meest onderschatte elementen bij het verbeteren van de vitaliteit. In deze Masterclass worden alle ins en outs van ademen uitgelegd en ga je direct zelf aan de slag!

Brainhacking

Maandag 3 mei, 10.00 - 11.00 uur (CET)

De chemie van je hersenen heeft een grote invloed op je prestaties. Je brein spreekt geen Nederlands, maar wel neurotransmitters. Signaaldeeltjes die zorgen voor je hersenkracht, verwerkingssnelheid, stressdemping of mentale flexibiliteit. In deze masterclass leer je hier alles over.

Slaap & Persoonlijke effectiviteit

Dinsdag 18 mei, 14.00 - 15.00 uur (CET)

We slapen ongeveer een derde van ons leven, ongeveer 25 jaar bij elkaar opgeteld. Vreemd genoeg weten de meeste mensen heel weinig van slaap. Waarom heb je slaap nodig? En wat gebeurt er als je slaapt? Maak kennis met deze inzichten!

Voeding & Bioritme

Maandag 14 juni, 12.00 – 13.00 uur (CET)

Slaap, bioritme, voeding, beweging en (dag) licht zijn met elkaar verbonden; een druk leven met werk, sociale verplichtingen en de druk om zo goed mogelijk te presteren, kan best een uitdaging zijn. In deze Masterclass leer je omgaan met je ritme en gezondheid in de moderne wereld van vandaag.

Artikel in "Gezonder Leven Kan" magazine

Blije koe, blije medewerkers

#FitatLely valt op in de media! Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen wat in Gezonder Leven Kan magazine is geschreven over het #FitatLely programma.

Social wall

Laat je eigen collega’s jou inspireren! Post ook jouw fitte actie op je social kanalen met de hashtag #fitatlely

Top