Introductie

Wij willen alle Lely collega’s in staat stellen om ‘future fit’ te worden, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen ritme en niveau.

Wat houdt dat in? Dat we een aantal work-outs, sessies en masterclasses beschikbaar stellen waar alle collega’s, zowel nationaal als internationaal, aan mee kunnen doen. Het doel is om je enthousiast te krijgen en te laten genieten van alle initiatieven. Doe je mee? Schrijf je in voor de wekelijkse sessies of de masterclasses.

Ben je enthousiast over ons #FitatLely programma en wil je ons meehelpen om meer collega’s te activeren? Meld je dan aan via de knop!

#FitatLely en a.s.r. Vitality

Doe mee en verdien cadeaus!

#FitatLely en a.s.r. bundelen hun krachten en dat allemaal in jouw voordeel! Lely betaalt het lidmaatschap, jij gaat bewegen en verdient daarmee cadeaus. Hoe leuk is het?

Hoe zit dat dan?

Heel gemakkelijk, druk op de knop ‘’ik doe mee’’  email  a.s.r. Vitality (verzonden op 1 april). Zodra jouw account geactiveerd is en je de app gedownload hebt via de app- of playstore (via de knoppen hieronder) kun je direct aan de slag met bewegen en het verzamelen van Vitality punten.

Deze Vitality punten verzamel je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  1. Het behalen van jouw dagelijkse stappendoel

  2. Een actieve work-out waarmee jouw hartslag stijgt (activity tracker benodigd)

Het aantal stappen dat je op een dag zet synchroniseert - na koppeling - met de stappenteller (Fitbit, Apple Watch of soortgelijks) of de stappenteller op jouw telefoon. Easy as that! Bij een work-out gericht op het verhogen van jouw hartslag is het belangrijk dat je jouw activity tracker aanzet tijdens de activiteit. Het aantal punten dat toegekend wordt hangt af van de duur en de intensiteit van de work-out. Daag je zelf dus vooral uit, want bij een hogere hartslag hoort een hoger aantal punten! Leuk weetje, jouw eerste Vitality punten verdien je direct door het invoeren van jouw resultaten uit de FIT-check afgelopen jaar! Je weet wel, het bezoekje aan de bus.

Behaal je jouw weekdoelen? Dan mag je wekelijks een cadeau uitzoeken in de app, bijvoorbeeld een gratis product van Etos of een €5 cadeaukaart van Intersport of bol.com. Niet meteen iets op het oog? Geen probleem, spaar de cadeaukaarten op en verzilver deze! Benieuwd naar een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden van de a.s.r. Vitality app? Bekijk dan het introductie filmpje hieronder.

Op het YouTube kanaal van a.s.r. Vitality zijn nog veel meer handige instructievideo’s terug te vinden, bijvoorbeeld over het koppelen van jouw activity tracker, het gebruik van de app en het behalen van de Activity punten.

Kom je er niet uit of heb je vragen over jouw deelname, mail dan naar fit@lely.com of benader de helpdesk van a.s.r. Vitality via WhatsApp; 06 5124 8836.

Nog niet overtuigd? Ook onze collega Gerlof en top snowboardster Nicolien Sauerbreij zien de voordelen van deelname aan het #FitatLely programma en de a.s.r. Vitality app, kijk maar!

#FitatLely a.s.r.

De activatievideo van a.s.r. kun je hieronder bekijken.

asr Vitality activatievideo LELY CUT NL mp4

Wekelijkse sessies

Helaas zijn er momenteel geen wekelijkse sessies. Zodra deze weer starten vind je ze hieronder.

Masterclasses

Naast de wekelijkse sessies worden ook éénmalige masterclasses georganiseerd. Daarvoor kun je je hieronder inschrijven. Alle masterclasses worden in het Engels gegeven.

Gedragsverandering

20 januari, 09:00 - 10:00 (CET)

Het behalen van jouw doelen en het ombuigen van goede voornemens naar een structurele gedragsverandering is waar deze masterclass over gaat.

Regie pakken

17 februari, 10:00 - 11:00 (CET)

Regie pakken helpt wanneer je in een situatie beland die anders loopt dan je had verwacht. Het is toepasbaar op zowel je privéleven als tijdens uitdagingen op het werk

Werkgeluk

29 maart, 12:00 - 13:00 (CET)

Tijdens deze Masterclass maken we je bewust van knoppen waar je zelf aan kunt draaien om je werkgeluk te vergroten en gaan we hier daadwerkelijk mee aan de slag

Artikel in "Gezonder Leven Kan" magazine

Blije koe, blije medewerkers

#FitatLely valt op in de media! Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen wat in Gezonder Leven Kan magazine is geschreven over het #FitatLely programma.

Social wall

Laat je eigen collega’s jou inspireren! Post ook jouw fitte actie op je social kanalen met de hashtag #fitatlely

Top