Introductie

Wij willen alle Lely collega’s in staat stellen om ‘future fit’ te worden, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen tempo en niveau. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle #FitatLely initiatieven. Check vooral ook de social wall om te zien hoe je collega's fit blijven!

Health Check

Lijken jouw goede voornemens op het gebied van gezondheid alweer lang verleden tijd? Niet getreurd, want Lely ondersteunt je hier graag bij! 

Onze gezondheid -zowel fysiek als mentaal- is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een lekker leven, zowel thuis als op het werk. Bij Lely zetten we ons elke dag vol in om onze boeren een aangename toekomst te bezorgen, maar hoe zit dit eigenlijk met onszelf? Zit jij lekker in je vel, kom je ’s ochtends vol energie je bed uit en doe je je werk met plezier? Het gevoel ‘’future fit’’ te zijn en ook ná een werkdag genoeg energie te hebben om dingen te doen waar je blij van wordt, moedigen wij aan! 

Hoe? #FitatLely helpt je!
Lely vindt aandacht voor gezondheid belangrijk. Daarom starten we vanaf april 2023 met een uitgebreide Health Check waar jij gratis gebruik van kunt maken. In onderstaande video deelt onze CEO, André van Troost, zijn persoonlijke ervaringen en legt hij uit waarom Lely aandacht voor gezondheid belangrijk vindt.

Health Check - André

Body, Mind & Food

In het #FitatLely programma staan drie pijlers centraal: Body, Mind en Food. Klik op de onderstaande links om hier meer over te lezen.

Beëindiging samenwerking tussen Lely en a.s.r. Vitality

Vanaf 1 januari 2023 is de samenwerking tussen Lely en a.s.r. Vitality opgezegd. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om Vitality Punten te sparen voor de beloningen in de app.

Het FitatLely programma blijft natuurlijk wel bestaan, dus blijf vooral gebruik maken van de Lely Gym, de groepslessen en de 1-op-1 begeleiding. Vanaf 16 januari staan wij weer klaar met een nieuw aanbod bomvol sportieve lessen. Hou hiervoor de FitatLely app in de gaten.

Nog lid blijven?

Jouw Vitality Status wordt tot 90 dagen bewaard. In deze periode ben je in de gelegenheid om op eigen initiatief een lidmaatschap voor €3,50 p.m. af te sluiten. Op 27 december 2022 heb je hierover vanuit a.s.r. Vitality ook nader bericht gekregen met alle benodigde informatie.

Mocht je nog vragen hebben, voel je dan niet bezwaard om deze aan het FitatLely team te stellen via fit@lely.com

Fitte groet & tot ziens bij de Lely Gym!

De Lely Gym

Schrijf je in via de #FitatLely app voor een van de sportlessen. Liever zelfstandig sporten? De Lely gym is doordeweeks geopend tussen 06.00 en 20.00 uur voor jouw eigen work-out.

Rondleiding Lely Gym (NL)

Lely Fietsplan

Het fietsplan is terug van weggeweest!

Dankzij onze samenwerking met Lease-a-Bike kun je binnenkort voordelig op een leasefiets vanuit Lely rijden. Tegen een vast en laag bedrag per maand rijd je op een gloednieuwe stadsfiets, racefiets, e-bike of zelfs bakfiets, zowel zakelijk en privé. 
Benieuwd naar alle in’s en out’s van dit fietsplan? Neem dan een kijkje in het bijgevoegde document of stel je vraag via hr@lely.com
Ben je enthousiast na het lezen van de aanvullende informatie? Via deze website kun je via de calculator berekenen wat een leasefiets jou zal kosten én kun je je direct via de daarvoor bestemde registratielink aanmelden. Na aanmelding doet de HR afdeling een check op de geldende voorwaarden en wie weet rij jij daarna op jouw droomfiets!
 

#FitatLely app

Bereik je doelen en blijf gemotiveerd

Sporten wordt nog leuker (en makkelijker) met de nieuwe #FitatLely app. Deze app is gratis te gebruiken voor alle medewerkers! Via deze app kan het #FitatLely programma worden bekeken en kun je je inschrijven voor al onze trainingen, masterclasses en 1-op-1 sessies. In de handleiding (via de knop hieronder) vind je de informatie die je nodig hebt om de app te installeren.

Artikel in "Gezonder Leven Kan" magazine

Blije koe, blije medewerkers

#FitatLely valt op in de media! Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen wat in Gezonder Leven Kan magazine is geschreven over het #FitatLely programma.

Top