Introductie

Wij willen alle Lely collega’s in staat stellen om ‘future fit’ te worden, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen ritme en niveau. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle #FitatLely initiatieven. Zo kun je nu een gratis gezondheidscheck doen bij een apotheek. En check vooral ook de social wall om te zien hoe je collega's fit blijven!

De Lely Gym is geopend!

Kom nu allemaal lekker sporten

Schrijf je in via de #FitatLely app voor een van de sportlessen. Liever zelfstandig sporten? De Lely gym is doordeweeks geopend tussen 06.00 en 20.00 uur voor jouw eigen work-out.

Rondleiding Lely Gym

SGT

Bij Small group training wordt er voor kleine groepen (van maximaal 5 deelnemers) een training verzorgd in de Lely Gym waar onder begeleidingen krachttraining beoefend wordt.

HIIT

High Intensity Interval Training (HIIT) is een training waarbij je afwisselt tussen hoge en lage intensiteit oefeningen of tussen een hoge intensiteit oefening en een korte periode van rust.

GRIT  

LES MILLS GRIT™ Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder!’’

Bootcamp

Bootcamp trainingen worden gekenmerkt door het vergroten van je kracht- en uithoudingsvermogen.

Yoga 

Yoga leert je de juiste houding aan te nemen, je energie efficiënt te gebruiken en dat ook echt te voelen door je volledig te concentreren op ademhaling, balans en kracht.

Spinning 

Spinning lessen blinken uit in de combinatie van bewegen op de fiets en opzwepende muziek.

Lekker ademen (ijsbad)

Meer controle over je ademhaling betekent meer controle over je leven. In deze workshop leer je welke aspecten belangrijk zijn voor een goede ademhaling. We doorlopen een aantal eenvoudige tests om inzicht te krijgen in jouw huidige kwaliteit van ademen. De meesten van ons moeten hun ademhaling verbeteren en alle anderen zullen er ook van profiteren als ze dat doen. We gaan in deze workshop een Tummo ademsessie begeleiden. Dit type ademhaling helpt bij de voorbereiding op het ijsbad. We eindigen deze workshop met de ijsbadervaring, een perfecte manier om te ervaren hoe je externe stressniveaus kunt beheersen met je eigen adem om dit vervolgens toe te passen tijdens stressvolle situaties in je dagelijkse leven.

Body, Mind & Food

In het #FitatLely programma staan drie pijlers centraal: Body, Mind en Food. Via onderstaande links lees je hier meer over. Daar vind je ook informatie over de masterclasses die er binnenkort weer aan komen.

#FitatLely app

Bereik je doelen en blijf gemotiveerd

Sporten wordt nog leuker (en makkelijker) met de nieuwe #FitatLely app. Deze app is gratis te gebruiken voor alle medewerkers! Via deze app kan het #FitatLely programma worden bekeken en kun je je inschrijven voor al onze trainingen, masterclasses en 1-op-1 sessies. In de handleiding (via de knop hieronder) vind je de informatie die je nodig hebt om de app te installeren.

Doe de gratis health check!

Als Lely a.s.r. Vitality lid mag je 1 keer per jaar een gratis gezondheid check laten uitvoeren bij een vestiging van BENU Apotheken. Check je BMI & taille-omvang, bloeddruk, bloedsuikerwaarde en cholesterol. Als je je resultaten in de app zet, ontvang je 15.000 punten!

Klik hier als je meer wilt weten over de a.s.r. Vitality Gezondheid Check en check welke BENU apotheek bij jou in buurt zit.

#FitatLely en a.s.r. Vitality

Doe mee en verdien cadeaus!

#FitatLely en a.s.r. bundelen hun krachten en dat allemaal in jouw voordeel! Lely betaalt het lidmaatschap, jij gaat bewegen en verdient daarmee cadeaus. Hoe leuk is het?

Hoe zit dat dan?

Heel gemakkelijk, druk op de knop ‘’ik doe mee’’  email  a.s.r. Vitality (verzonden op 1 april). Zodra jouw account geactiveerd is en je de app gedownload hebt via de app- of playstore (via de knoppen hieronder) kun je direct aan de slag met bewegen en het verzamelen van Vitality punten.

Deze Vitality punten verzamel je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  1. Het behalen van jouw dagelijkse stappendoel

  2. Een actieve work-out waarmee jouw hartslag stijgt (activity tracker benodigd)

Het aantal stappen dat je op een dag zet synchroniseert - na koppeling - met de stappenteller (Fitbit, Apple Watch of soortgelijks) of de stappenteller op jouw telefoon. Easy as that! Bij een work-out gericht op het verhogen van jouw hartslag is het belangrijk dat je jouw activity tracker aanzet tijdens de activiteit. Het aantal punten dat toegekend wordt hangt af van de duur en de intensiteit van de work-out. Daag je zelf dus vooral uit, want bij een hogere hartslag hoort een hoger aantal punten! Leuk weetje, jouw eerste Vitality punten verdien je direct door het invoeren van jouw resultaten uit de FIT-check afgelopen jaar! Je weet wel, het bezoekje aan de bus.

Behaal je jouw weekdoelen? Dan mag je wekelijks een cadeau uitzoeken in de app, bijvoorbeeld een gratis product van Etos of een €5 cadeaukaart van Intersport of bol.com. Niet meteen iets op het oog? Geen probleem, spaar de cadeaukaarten op en verzilver deze! Benieuwd naar een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden van de a.s.r. Vitality app? Bekijk dan het introductie filmpje hieronder.

Op het YouTube kanaal van a.s.r. Vitality zijn nog veel meer handige instructievideo’s terug te vinden, bijvoorbeeld over het koppelen van jouw activity tracker, het gebruik van de app en het behalen van de Activity punten.

Kom je er niet uit of heb je vragen over jouw deelname, mail dan naar fit@lely.com of benader de helpdesk van a.s.r. Vitality via WhatsApp; 06 5124 8836.

Nog niet overtuigd? Ook onze collega Gerlof en top snowboardster Nicolien Sauerbreij zien de voordelen van deelname aan het #FitatLely programma en de a.s.r. Vitality app, kijk maar!

#FitatLely a.s.r.

De activatievideo van a.s.r. kun je hieronder bekijken.

asr Vitality activatievideo LELY CUT NL mp4

Artikel in "Gezonder Leven Kan" magazine

Blije koe, blije medewerkers

#FitatLely valt op in de media! Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen wat in Gezonder Leven Kan magazine is geschreven over het #FitatLely programma.

Social wall

Laat je eigen collega’s jou inspireren! Post ook jouw fitte actie op je social kanalen met de hashtag #fitatlely

Top