Introductie

Wij willen alle Lely collega’s in staat stellen om ‘future fit’ te worden, zowel fysiek als mentaal, maar vooral op een eigen ritme en niveau.

Wat houdt dat in? Dat we een aantal work-outs, sessies en masterclasses beschikbaar stellen waar alle collega’s, zowel nationaal als internationaal, aan mee kunnen doen. Het doel is om je enthousiast te krijgen en te laten genieten van alle initiatieven. Doe je mee? Schrijf je in voor de wekelijkse sessies of de masterclasses.

Ben je enthousiast over ons #FitatLely programma en wil je ons meehelpen om meer collega’s te activeren? Meld je dan aan via de knop!

#FitatLely en a.s.r. Vitality

Doe mee en verdien cadeaus!

#FitatLely en a.s.r. bundelen hun krachten en dat allemaal in jouw voordeel! Lely betaalt het lidmaatschap, jij gaat bewegen en verdient daarmee cadeaus. Hoe leuk is het?

Hoe zit dat dan?

Heel gemakkelijk, druk op de knop ‘’ik doe mee’’  email  a.s.r. Vitality (verzonden op 1 april). Zodra jouw account geactiveerd is en je de app gedownload hebt via de app- of playstore (via de knoppen hieronder) kun je direct aan de slag met bewegen en het verzamelen van Vitality punten.

Deze Vitality punten verzamel je op verschillende manieren, bijvoorbeeld door:

  1. Het behalen van jouw dagelijkse stappendoel

  2. Een actieve work-out waarmee jouw hartslag stijgt (activity tracker benodigd)

Het aantal stappen dat je op een dag zet synchroniseert - na koppeling - met de stappenteller (Fitbit, Apple Watch of soortgelijks) of de stappenteller op jouw telefoon. Easy as that! Bij een work-out gericht op het verhogen van jouw hartslag is het belangrijk dat je jouw activity tracker aanzet tijdens de activiteit. Het aantal punten dat toegekend wordt hangt af van de duur en de intensiteit van de work-out. Daag je zelf dus vooral uit, want bij een hogere hartslag hoort een hoger aantal punten! Leuk weetje, jouw eerste Vitality punten verdien je direct door het invoeren van jouw resultaten uit de FIT-check afgelopen jaar! Je weet wel, het bezoekje aan de bus.

Behaal je jouw weekdoelen? Dan mag je wekelijks een cadeau uitzoeken in de app, bijvoorbeeld een gratis product van Etos of een €5 cadeaukaart van Intersport of bol.com. Niet meteen iets op het oog? Geen probleem, spaar de cadeaukaarten op en verzilver deze! Benieuwd naar een uitgebreidere uitleg over de mogelijkheden van de a.s.r. Vitality app? Bekijk dan het introductie filmpje hieronder.

Op het YouTube kanaal van a.s.r. Vitality zijn nog veel meer handige instructievideo’s terug te vinden, bijvoorbeeld over het koppelen van jouw activity tracker, het gebruik van de app en het behalen van de Activity punten.

Kom je er niet uit of heb je vragen over jouw deelname, mail dan naar fit@lely.com of benader de helpdesk van a.s.r. Vitality via WhatsApp; 06 5124 8836.

Nog niet overtuigd? Ook onze collega Gerlof en top snowboardster Nicolien Sauerbreij zien de voordelen van deelname aan het #FitatLely programma en de a.s.r. Vitality app, kijk maar!

#FitatLely a.s.r.

De activatievideo van a.s.r. kun je hieronder bekijken.

asr Vitality activatievideo LELY CUT NL mp4

Wekelijkse sessies

Hieronder vind je de wekelijkse sessies. Deze vinden elke week of om de week op dezelfde tijd plaats.

Wildcard workout

Vanaf 27/9 (1x in de 2 weken) - maandag, 16:30 - 17:30 (CET)

De trainer neemt je mee in een nieuwe verrassingsworkout, zodat je iedere week kennis maakt met een leuke, verrassende en afwisselende training. Voor alle niveaus toegankelijk!

Ademwerk

Vanaf 28/9 (13 weken lang)- dinsdag, 08.30 - 09.00 (CET)

Verschillende thema's en ademhalingstechnieken om je op weg te helpen naar een verbeterde energiebeheersing

Yoga

Vanaf 30/9 (12 weken lang) - donderdag, 08:00 - 08:45 (CET)

Yoga leert je de juiste houding aan te nemen, je energie efficiënt te gebruiken en dat ook echt te voelen door je volledig te concentreren op ademhaling, balans en kracht.

Immune System: All ins & outs

Vanaf 21/10 (6 weken lang) - donderdag, 12.00 - 13.00 (CET)

Een sterk immuunsysteem is nu meer dan ooit van essentieel belang. Des te meer reden om je extra te focussen op je gezondheid, stress en met name de voedingsstoffen die je tot je neemt! Tijdens deze 6 weekse reeks gaan we dieper in op de elementen die van belang zijn bij een sterk immuunsysteem.

Masterclasses

Naast de wekelijkse sessies worden ook éénmalige masterclasses georganiseerd. Daarvoor kun je je hieronder inschrijven.

It's all about balance

Donderdag 09/11, 15.00 - 16.00 (CET)

Hoe zorg je voor een goede balans? In deze masterclass ontdek je wat voor jou een goede balans is, zowel fysiek als mentaal en krijg je een aantal bijzondere inzichten mee waarmee jij de eindstreep van deze bijzondere periode sterk bereikt, en ook daarna weer fit aan de slag kunt!

Prepping a Healthy Week

Vrijdag 26/11, 12.00 - 13.00 (CET)

Het effect van voeding wordt vaak onderschat, echter heeft alles wat je jouw lichaam dagelijks geeft invloed op je prestaties. Deze masterclass heeft een wetenschappelijk onderbouwde aftrap en laat je zien welke opties er zijn om een gezonde week voor te bereiden.

Artikel in "Gezonder Leven Kan" magazine

Blije koe, blije medewerkers

#FitatLely valt op in de media! Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen wat in Gezonder Leven Kan magazine is geschreven over het #FitatLely programma.

Social wall

Laat je eigen collega’s jou inspireren! Post ook jouw fitte actie op je social kanalen met de hashtag #fitatlely

Top